Facebook'un Wi-Fi Bul Özelliğiyle Artık Ücretsiz Wi-Fi Noktalarını Bulabilirsiniz - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

28 Temmuz 2017 Cuma

Facebook'un Wi-Fi Bul Özelliğiyle Artık Ücretsiz Wi-Fi Noktalarını Bulabilirsiniz

Facebook Wi-Fi Bul özelliği
Facebook Wi-Fi Bul özelliği

Merhaba, çevrenizde bulunan Wi-Fi noktalarını ücretsiz bir şekilde bulmak harika olmaz mıydı? En geniş sosyal medya ağına sahip olan Facebook sayesinde "Wi-Fi Bul" özelliğini kullanarak artık yakınınızda bulunan ücretiz Wi-Fi noktalarını keşfedebilir, bu sayede veri paketinizi yağmurlu günler için saklamaya başlayabilirsiniz :)

Sosyal medya devi Facebook'un geçtiğimiz yıl İOS kullanıcıları ve belli ülkelerde deneme turuna çıkardığı Wi-Fi bul özelliği artık başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede aktif olarak kullanılmaya başlayacak. Mobil kullanıcılar ve tablet kullanıcıları Facebook Wi-Fi Bul özelliği ile yakınında bulunan tüm ücretsiz Wi-Fi noktalarını zahmetsiz bir şekilde keşfedecek olup kolayca faydalanabilmeniz için bir kolaylık sağlayacak.

Facebook'un bu özelliği sayesinde veri paketiniz yetmediğinde size destek olacak, özellikle şehir dışı seyahatlerinizde hayat kurtarabilir. Aynı zaman da bu harika özellik sayesinde yabancısı olduğunuz yerlerde, ziyaret edeceğiniz mekanların Wi-Fi bağlantısına sahip olup olmadığını da pratik ve basit bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Facebook Wi-Fi Bul Özelliği
Facebook Wi-Fi Bul Özelliği


Wi-Fi Bul Özelliğini Nasıl Kullanabilirsiniz?

Wi-Fi Bul özelliğini kullanabilmek için öncelikle mobil cihazınızdan Facebook uygulamasına girmelisiniz. Ardından "Daha Fazla" sekmesine ulaşıp Wi-Fi Bul bölümüne geçiniz. Özelliği etkinleştirdiğiniz zaman Facebook, konum bilginizi kullanarak size en yakın olan Wi-Fi noktalarını gösterecektir. Aynı zamanda kablosuz ağların hangi şirket veya işletmeye ait olduğunu da göstererek Wi-Fi haritasını açacaktır.

Facebook'un bu özelliğini nasıl bulunuyorsunuz? Sizce de teoride görüldüğü kadar kullanışlı bir özellik gibi mi görünüyor?