Lamborghini'nin Ocak Batıran Yeni Android Cihazı; Alpha-One - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

28 Ağustos 2017 Pazartesi

Lamborghini'nin Ocak Batıran Yeni Android Cihazı; Alpha-One

Ünlü ve lüks İtalyan markası olan Lamborghini, herkesin ağzının suyunu akıtacak bir projeye imza attı! Yalnızca lüks otomobiller üretmeyen Lamborghini, mobil cihaz üretmeye başlıyor. “Lamborghini Hayat Tarzı” adı altında Lamborghini müşterilerine sunduğu başka fiyatı damarlı ürünler de bulunuyor. Lamborhini, dün itibari ile ülkemizde  muayeneli Şahin parasına (ortalama 8,500₺) alabileceğiniz yeni akıllı cihazı olan Alpha-One lüks mobil cihazını satışa sundu. 
Lamborghini Alpha-One
Lamborghini Alpha-One

Lamborghini'nin Ocak Batıran Yeni Android Cihazı; Alpha-One

Şirketin başındaki isim olan Tonino Lamborghini’ye göre Alpha-One sadece bir mobil cihaz olmayıp aynı zaman da imza niteliğinde bir mobil cihaz olduğunu söyledi. En değerli materyalleri bünyesinde bulunduran Lamborghini mobil cihazı, öyle ki bünyesinde titanyumdan dahi daha kıymetli cevherler bulunduruyor.

Cihazın tasarımına bakıldığı zaman tamamı ile el yapımı döşemeye sahip siyah hakiki derinin kullanıldığını görüyoruz. Arka planında ise Lamborghini’nin kızgın boğası dikkat çekmeyi başarıyor. Tasarımında kullanılan materyaller sayesinde Alpha-One, diğer akıllı cihazlar gibi kolayca çizilmiyor ve paslanmıyor. (Bu fiyata en pahalı akıllı cihazdan üç tane alınır be)
Lamborghini Alpha-One
Lamborghini Alpha-One

Alpha-One Özellikleri

En pahalı akıllı cihaz olarak ön plana çıkan Alpha-One, ekran olarak 5.5 inç büyüklüğünde QuadHD (2560×1440) AMOLED Corning Gorilla glass kullanılıyor. Qualcomm Snapdragon 820’den işlemci gücünü, Adreno 530 GPU’dan ise grafik işlemci gücünü alıyor. 4 GB RAM belleğine sahip olan lüks cihaz, 64 GB dahili hafızaya sahiptir. Aynı zaman da kullanıcıları dilerse MicroSD yardımı sayesinde lüks cihazın hafızasını 128 GB’a kadar yükseltebiliyor.

İki adet nano SIM kartı ile çalışabilme özeliğine sahip olan lüks cihaz Alpha-One, işletim sistemi olarak Android 7.0’ı kullandığı görülüyor. Güç kısmında ise 3,250mAh’lık QuickCharge 3.0 destekli batarya yer almaktadır. 20 MP arka kameraya sahip olan Alpha-One, öz çekim için ön yüzeyinde 8MP’lik kamera bulunuyor.
Lamborghini Alpha-One
Lamborghini Alpha-One

Kendi Şahsi Düşüncem


Sıradan akıllı cihazlar ile kıyaslandığım zaman sistem ve kullanışlılık açısından herhangi bir egzotik tadının olmadığını herkes gibi sizde fark edeceksiniz. Lüks cihazı değerli kılan tek özelliği ise Lamborghini markası ve tasarımında yer alan ince işlemelerdir. Alpha-One buraya tıklayarak bu siteden cihazı daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Kimsenin 8.500 tl vermek istemeyeceği gayet açık J peki bu para sizin için küçük bir rakam olsaydı Lamborghini Alpha-One’ı tercih eder miydiniz? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.