Sizin İçin Derlediklerimiz - Günlük Hayatta Muhtemelen Karşılaştığımız Ya da Karşılaşmış Olduğumuz Ürünler - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

13 Aralık 2017 Çarşamba

Sizin İçin Derlediklerimiz - Günlük Hayatta Muhtemelen Karşılaştığımız Ya da Karşılaşmış Olduğumuz Ürünler

Merhaba, günlük hayatta karşımıza çıkan ürünler ve bitkisel ürünlerden yalnızca birkaçını sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce duymuş ya da görmüş olabilirsiniz. Çok kısaca bahsetmek istedim. 

Helyum - Helyum Gazı | Helyum Gazı Ne İşe Yarar?

%99 oranında saf olan Helyum gazı, son derece güvenli olup herhangi bir yan etkiye sahip değildir. En yüksek standartlarda muhafaza edilen Helyum gazı, parti, doğum günü, düğün, sünnet düğünü ya da özel günler de kullanılabilmektedir.
Helyum gazı
Helyum gazı

 Bulunduğu ortama son derece şık bir görünüm sunan Helyum gazı sayesinde uçan balon, balık, köpek gibi birçok görüntüler ile ortam da bulunan herkesi şaşkına çevirebilirsiniz. Pek çok ülke de sıklıkla tercih edilen Helyum gazı, ülkemiz de oldukça popüler olup her geçen gün popülerliği daha da artmaktadır. Standart ölçüde bir balonu en az 20-25 defa doldurabilen Helyum gazı sayesinde komik görüntüler ve sesler de çıkarabilirsiniz.


Black Marble - Black Marble Ne İşe Yarar, Black Marble Sakal Çıkarıcı


Black marble kara yılan yağı, erkekler için özel olarak geliştirilmiştir. Günümüz de sakal ve bıyığın öneminin ne kadar önemli olduğu apaçık görülmektedir. Black marble sakal ve bıyık çıkarıcı serum sayesinde gür ve dolgun sakallara sahip olabilir, öz güveninizi tazeleyebilirsiniz.  Erkekler için vazgeçilmez hale gelen sakal ve  bıyık, yaşam tarzı haline geldiği görülmektedir. Birçok erkek gibi karşı cinsinde dikkatini çeken sakal ve bıyık, erkekler için yaşam tarzı haline gelmiştir. 
Black marble sakal ve bıyık serumu
Black marble sakal ve bıyık serumu
Black marble sakal ve bıyık serumu sayesinde kısa süre içerisinde etkisini hissederek gür sakallara sahip olacaksınız.  Uzmanlar tarafından mucizevi bir ürün olarak nitelendirilen Black marble sakal ve bıyık serumu, %100 etkili olup sağlık açısından herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Kar Max - KarMax Kar Zinciri


Karmax kar zincirleri, uzmanlar tarafından yoğun araştırmalar sonucunda elde edilmiş olan mucizevi bir lastik klipsidir. Uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz Karmax kar klipsleri, karda, çamurda ve kumda rahat bir şekilde ilerlemenizi sağlamaktadır.
Karmax kar zincirleri
Karmax kar zincirleri
 Aynı zaman da kullanılışı da bir hayli basit olan Karmax kar zincirleri, diğer metal kar zincirleri gibi zorlu kullanım gerektirmemektedir. Birbirinden tamamen bağımsız olan Karmax kar zincirleri, siz yolda giderken biri kopması halinde durmanıza gerek kalmadan yolunuza devam etmenizi sağlamaktadır.

Breastiful - Breastiful Göğüs Bakım Kremi | Breastiful Nedir?

Breastiful göğüs ve kalça serumu, uzmanlar tarafından yoğun çalışmalar sonucunda elde edilmiş mucizevi bir üründür. Kısa süre içerisinde göğüs ve kalçayı büyütmeyi sağlayan Breastiful, kadınlar için özel olarak geliştirilmiştir. %100 etkili olan ürün, sağlık bakanlığımız tarafından onaylanmış olup satışa sunulmuştur. Pek çok Avrupa  ülkesinde yoğun rağbet gören Breastiful göğüs ve kalça serumu her geçen gün popülerliğini arttırmaktadır. 
Breastiful Göğüs Bakım Kremi

Breastiful Göğüs Bakım Kremi


Ülkemiz de satışa sunulduktan kısa bir süre sonra birçok kişi tarafından rağbet göremeye başlayan Breastiful, içeriğinde bulundurduğu doğal bitki özleri ve bileşenler ile küçük göğsü büyütür, toparlar ve sıkılaştırırken aynı zaman da küçük kalçayı büyütür, toparlar ve sıkılaştırır.

Sesli Namaz  Seccadesi - Sesli Namaz Seccadesi Ne İşe Yarar?

Son derece harika bir buluş olarak geliştirilen namaz kılmayı öğreten seccade (ilk seccadem), küçük yaşta erkek ve kız çocuklarının namaz kılma alışkanlığı edinmelerini ve namazı dosdoğru kılmalarını sağlamaktadır.  Kısa süre içerisinde erkek ve kız çocuklarının, özellikle de küçük yaş gruplarındakiler için oldukça etkili olan sesli namaz seccadesi, hem dinimizin emretmiş olduğu namazı en iyi şekilde kılmayı sağlıyor, hem de namaz öncesi, namaz esnasında ve namaz sonrasında okunacak veya okunması gereken tüm dua ve sureleri sesli bir şekilde kullanıcısına sunuyor.
Sesli Namaz  Seccadesi

Sesli Namaz  Seccadesi 

Sesli namaz seccadesi ile hem namaz kılmayı öğrenebilir, hem de okunması gereken duaları ve sureleri ezberleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra küçük-büyük demeden herkesin kullanabileceği sesli namaz seccadesi, siz namaz kılmaya başladığınız ilk andan itibaren size yapmanız gerekenleri ve okunacak duaları sesli olarak sunuyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.